Fotografija: Letališ?e Gradec: podpis pogodbe. Od leve proti desni: Jürgen Löschnig, direktor Letališ?a Gradec, Roman Koch, izvršni direktor podjetja Heinemann Austria GmbH, Wolfgang Grimus, generalni direktor Letališ?a Gradec.

Uspešno partnerstvo se nadaljuje

Heinemann bo tudi v prihodnje vodil prostocarinsko prodajalno na Letališču Gradec.

Feldkirchen pri Gradcu, 26. 3. 2024: V dvostopenjskem razpisu, ki je bil objavljen po vsej Evropi, je bilo za prostocarinsko prodajalno (Duty Free/Travel Value) na Letališču Gradec izbrano podjetje Heinemann Austria GmbH. Tako se bo nadaljevalo skoraj 20-letno partnerstvo.

Roman Koch
, izvršni direktor podjetja Heinemann Austria GmbH: »Zelo smo veseli, da lahko nadaljujemo dolgoletno in zanesljivo partnerstvo z Letališčem Gradec. Skupaj rastemo od leta 2005 in si ob strani stojimo tudi v težkih časih. Potnikom na Letališču Gradec bomo tudi v prihodnje dragocen spremljevalec. Še naprej jih bomo navduševali s ponudbo in osebjem.«

»V zadnjih 20 letih je Heinemann z motiviranimi zaposlenimi in veliko predanostjo nenehno nadgrajeval svojo prodajalno,« je povedal Jürgen Löschnig, direktor Letališča Gradec. »Zato me izredno veseli, da lahko sodelujemo tudi v prihodnje.«

Podjetje Heinemann Austria GmbH že od leta 2005 vodi prostocarinsko prodajalno na Letališču Gradec na površini 420 m2. Vzpostavitev regionalnega območja Štajerska – Steiermarkt je naletela na velik odziv, zato se je treba v prihodnje še bolj osrediniti prav na regionalnost. Tako bodo lahko potniki z Letališča Gradec s seboj na ciljno destinacijo odnesli kanček Avstrije oz. avstrijske Štajerske.

Za letalske potnike znotraj EU-ja je bila vzpostavljena storitev prevzema (Pick-Up Service). Svoj nakup lahko hranite na letališču do vrnitve v Gradec, tako da vam ga ni treba vzeti s seboj na celotno potovanje. Nakup prevzamete na blagajni APCOA v garažni hiši.

Če na letališču nimate veliko časa, želite pa kaj iz trgovine vzeti s seboj na potovanje, lahko uporabite storitev klikni in prevzemi (Click & Collect). Svoj nakup lahko rezervirate po spletu do 12 ur pred letom in ga nato prevzamete na letališču v prodajalni Heinemann.