Letališče Gradec: Palma de Mallorca v letu 2017 ostaja na voznem redu.

Letalska družba NIKI ostaja zvesta Gradcu, poleg tega bo iz Gradca letel tudi Eurowings.

Feldkirchen pri Gradcu, 30. 1. 2017: Kljub spremembam oz. prestrukturiranjem v družbah airberlin in NIKI, ostaja avstrijsko Štajersko letališče z dvema letoma na teden na Majorko del ponudbe letalske družbe NIKI. Dva dodatna leta bosta možna z družbo Eurowings, ki s tem letališče Gradec prvič sprejema v svojo mrežo letov.

»Majorka je v zadnjih letih eden najpriljubljenejših počitniških ciljev naših letalskih gostov,« razlaga Mag. Gerhard Widmann, direktor letališča Gradec. »Zato nas zelo veseli, da družba NIKI ostaja zvesta graškemu letališču in da bomo z julijem našim gostom lahko ponudili dodatne lete z novo letalsko linijo Eurowings!«

Poleti bo možno iz Gradca v Palmo de Mallorco in nazaj leteti štirikrat na teden. NIKI bo iz Gradca letel vsak torek in četrtek od 11. aprila dalje, Eurowings pa vsak četrtek in nedeljo od 2. julija dalje. Na obeh letalskih linijah se bo letelo vse do konca oktobra.

Na Majorko z letalskim prevoznikom Eurowings
Dvakrat tedensko od 2. julija dalje, in sicer vsak četrtek in nedeljo, z letalom Airbus 320; vozovnice lahko rezervirate na www.eurowings.com.

Let št.
Dnevi letov
OdhodPrihod
EW6871---4---Gradec11:40 Palma  14:00
EW6870---4--- Palma  08:45Gradec11:00
EW6871------7Gradec17:00 Palma19:20
EW6870------7Palma14:00Gradec16:15

Na Majorko z letalskim prevoznikom NIKI
Dvakrat tedensko od 11. aprila dalje, in sicer vsak torek in četrtek; vozovnice lahko rezervirate na http://ww.flyniki.com.

Let št.     Dnevi letov    OdhodPrihod
AB3064-2-4---Gradec10:25 Palma  12:30