Brezplačni antigenski testi na letališču Gradec od 1. februarja 2022

Na točki za testiranje na letališču Gradec, ki jo skupaj upravljata nyr Consulting GmbH in laboratorij univ. doc. dr. Petra Fritscha, se sedaj lahko VSI testirajo brezplačno.

Trg (Feldkirchen)/Gradec, 31. 1. 2022: Prednosti točke za testiranje na letališču Gradec so očitne: odprt je sedem dni v tednu, prosta parkirna mesta neposredno pred terminalom so pol ure na voljo brezplačno, dodatna prednost pa je, da bodo antigenski testi brezplačno na voljo vsem, torej tudi tujim državljankam in državljanom.

»Veseli nas, da od 1. 2. 2022 lahko vsakomur ponudimo brezplačno antigensko testiranje na naši točki Point of Care na letališču Gradec in tako prispevamo k obvladovanju krize,« je povedal Wolfgang Bravc, družbenik družbe nyr Consulting GmbH.

»Točko za testiranje smo postavili pred približno enim letom zlasti za naše letalske potnike,« je pojasnil Jürgen Löschnig, direktor letališča Gradec. »Veseli pa nas, da so jo od samega začetka radi in pogosto uporabljali tudi prebivalke in prebivalci okoliških občin. Nova ponudba je pomembna dodatna obogatitev!«

Na točki še naprej ponujamo tudi teste PCR in hitre teste PCR (rezultat je na voljo v 15 minutah po odvzemu brisa), ki ostajajo plačljivi.

Točka Point of Care je v osrednjem delu terminala letališča Gradec. Tako lahko testiranje prijetno združite z nakupom v Sparovi trgovini ali obiskom restavracije Globetrotter. Parkiranje je na vseh parkirnih mestih letališča Gradec prve pol ure brezplačno.

Več informacij o točki Point of Care na letališču Gradec oz. delovnem času, možnostih testiranja in prijave je na voljo tukaj: :  http://www.test-strasse.at