20.07.2016 14:54
Gruppenfoto vor einer Turkish Airlines Maschine.

Fotografija: Flughafen Graz. Hüseyin Güzel, generalni menedžer v Gradcu za Turkish Airlines, in mag. Gerhard Widmann, direktor letališča v Gradcu, z ekipo.

Letalska družba Turkish Airlines širi ponudbo

Od tega konca tedna naprej je mogoče leteti enkrat dnevno neposredno iz Gradca v Istanbul in od tam po vsem svetu.

Feldkirchen bei Graz, 20. junij 2016: Letalska družba Turkish Airlines eno leto po začetku povezave med Gradcem in Istanbulom povečuje število letov s štirih na sedem tedensko. To je ponudba, ki ustreza predvsem zahtevam potnikov z mednarodnih destinacij.

»Letalska družba Turkish Airlines je globalna družba, ki obsega več kot 295 destinacij, torej skorajda vse države. Odlikovani smo bili kot najboljša evropska letalska družba. Zelo smo veseli, da od zdaj naprej dnevno letimo iz Gradca, kar našim potnikom omogoča odkrivanje vsega sveta,« je izjavil Hüseyin Güzel, generalni menedžer v Gradcu za Turkish Airlines.

»Dnevna povezava z enim izmed največjih in najpomembnejših letališč v Evropi je velik korak k nadaljnjemu povezovanju avstrijske Štajerske s svetom,« sta prepričana dipl. inž. Wolfgang Malik, predsednik uprave Holding Graz, in mag. Gerhard Widmann, direktor letališča v Gradcu.

Vozni red Turkish Airlines:

Let št.Dnevi letaOdhodPrihod
TK14591.3.5.7IST 09.2010.35 GRZ