27.01.2015 14:40
Slika airberlin.

Slika: airberlin.

Potujte še pogosteje v Berlin

Od začetka poletnega načrta poletov lahko vsak dan potujete v Berlin.

Feldkirchen pri Gradcu, 22.1.2015: Airberlin od konca marca povečuje število poletov na progi med Gradcem in Berlinom s poletom ob sobotah.
Od tega dneva naprej lahko potujete enkrat na dan nonstop iz Berlina v Gradec in nazaj.

Z dodatnim poletom ni pogosteje dosegljivo samo nemško glavno mesto. Potniki pridobijo tudi zaradi različnih možnosti za prestopanje znotraj mednarodne mreže prog nemške »full service« letalske družbe. Tako lahko potujete iz Gradca čez Berlin v Köbenhavn, Göteborg, Helsinke, Stockholm in Moskvo ter v Abu Dhabi. Prek stičišča Abu Dhabi so različne možnosti potovanja s partnersko letalsko družbo Etihad Airways, na primer v Azijo, Afriko ali Avstralijo. Prtljago lahko na vseh povezavah do cilja prijavite samo enkrat.

»Zaradi povpraševanja naših gostov z avstrijske Štajerske smo se odločili, da bomo ponudili še en dodatni let iz Gradca v Berlin-Tegel. Z dnevno povezavo lahko gostje pri airberlin še bolj individualno načrtujejo svoje potovanje znotraj proge Air Berlin,“ pravi predsednik uprave družbe airberlin Wolfgang Prock-Schauer.

Wolfgang Malik, dipl. inž., predsednik uprave Holding Graz, in mag. Gerhard Widmann, direktor letališča v Gradcu, sta prepričana, da je dodatni let za avstrijsko Štajersko velika pridobitev. »Na eni strani zaradi tega, ker je Berlin s svojim živahnim utripom priljubljen cilj potnikov, na drugi strani pa tudi zato, ker številni gostje iz Berlina in okolice z veseljem prihajajo na avstrijsko Štajersko. Za letališče v Gradcu je to nadaljnji pomembni korak v sodelovanju z družbo airberlin.«

Čas poletov od 29. marca 2015:

Od ponedeljka do nedelje   iz Berlina: 12.50     v Gradec: 14.20
Od ponedeljka do nedeljeiz Gradca: 14.50 v Berlin: 16.15

Polete ob sobotah lahko že rezervirate na spletni strani www.airberlin.com.